Salget av OL billetter starter snart

Om drøye to uker vil det være mulig å bestille billetter til OL i Tokyo 2020. Billetter blir lagt ut for salg via en rekke kanaler, men vi vil anbefale CoSport, som er offisiell leverandører av OL billetter for Norge.

Ingen andre selskap er lisensiert for å selge billetter i Norge, så vær varsom hvis du er for sent ute og må kjøpe OL billetter andre plasser.

Billetter kan kjøpes hos CoSport

CoSport er et amerikansk selskap, men er lisensiert til å selge OL billetter via Den Internasjonale Olympiske Komité, IPC, Norges Olympiske Komité og Paralympiske Komité.

Du kan derfor stole på at du får billettene du bestiller via www.cosport.com.

Billettpakker blir lagt ut for salgt fra og med den 20. juni, mens enkeltbilletter blir lagt ut for salg fra og med den 27. juni.

Vi gjør oppmerksom på at OlympiskeLeker.com ikke har noe partnerskap med CoSport og tjener derfor ingenting på eventuelle billettkjøp.

Det vil forøvrig være mulig å kjøpe OL billetter hos utvalgte butikker i Japan, men vi antar anbefaler selvsagt å kjøpe billetter på forhånd.

Tokyo2020.org har lagt ut en oversikt over hvilke billetter som vil bli tilgjengelig, samt prisnivå i japanske yen (1 kr = 12,45 yen).

Prisene varierer svært mye mellom de forskjellige arrangementene og avhenger av hvilke sitteplasser / ståplasser du ønsker.

Idretter som spilles innendørs har selvsagt de høyeste billettprisene, grunnet plassmangel, mens idretter som foregår utendørs (utenfor stadion), som f.eks. surfing har svært overkommelige billettpriser.

De dyreste billettene til åpningsseremonien koster ca. 24 000 kr, mens de billigste billettene i programmet ligger på 240 kr.

Prisnivået er med andre overkommelig og legger til rette for at folk fra alle samfunnslag skal ha mulighet til å delta.

Vi kommer tilbake med mer informasjon både om OL billetter, og selvsagt om selve OL, ved en senere anledning.

I mellomtiden så vil vi anbefale at du leser om Den Olympiske Eden, så lærer du kanskje noe nytt i dag?

1 en tanke om “Salget av OL billetter starter snart”

  1. Kommer dere til å kjøre noen fellesturer fra Norge og i så
    tilfelle, hva vil det koste.?

    Mvh
    Øyvind Bøe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *