OL tipping

OL tipping står snart på programmet og vi er selvsagt ute i god tid, med gode råd. OL tipping, med suksess, er en kunst som er få forunt. Årsaken er selvsagt at det er fire år mellom hvert vinter-OL og sommer-OL. Dermed kan det ikke analyseres på lik måte som en fotballkamp i Eliteserien.

Hvorfor OL tipping er vanskelig

Hovedårsaken til at OL tipping er vanskelig er at det ikke finnes historiske data som kan analyseres, ikke på samme måte som Eliteserien, NFL eller NBA. Mange av atletene som skal konkurrere i OL i Tokyo i 2020 har deltatt i OL tidligere, men det kommer til å være fire år siden forrige gang de har deltatt i OL. Fire år er enormt lang tid i idrettsverdenen. Dermed gir ikke resultater fra forrige OL en god pekepinn, dersom utøveren i det hele tatt var med i forrige OL.

I stedet må man se på relevante resultater i tiden som leder opp til OL, men det gir heller ikke et komplett bilde siden trening og resultater i andre konkurranser ikke skjer under samme omstendigheter.

OL tipping

Dette er flotte nyheter for deg som vil tippe på OL! Siden det ikke finnes så ekstremt mye data som kan analyseres så er det større sjanse for at bookmakerne setter feil odds. Det er dette oddsspillere lever av.

Sjansen for å være en vinnende oddsspiller på f.eks. NBA er veldig liten siden bookien sitter på så ekstremt detaljert informasjon om spillerne og lagene. Du må være et statistisk geni av ypperste klasse for å ha en sjanse til å vinne i slike markeder. Et annet eksempel er MLB. Filmen Moneyball viser hvor viktig statistisk analyse er i slike idretter. Dette er ikke en problemstilling for de som tipper på OL.

For å vinne penger på OL tipping bør du gjøre følgende:

• Lese deg opp om utøveren / laget du vurderer å tippe på. Har det vært skader? Skandaler? Er det noe som kan gjøre at resultatet blir bedre eller verre enn ventet?
• Analysere resultater fra tiden rett før OL. Hvordan er formen?
• Sammenligne odds mellom forskjellige bookies. Dersom én bookie har vesentlig høyere odds enn alle andre så er det stor sjanse for at du har funnet et verdispill. Slike feil blir sjeldent stående lenge, så sørg for å benytte deg av den gode oddsen så fort som mulig.

OL 2020 Tokyo

Det skal konkurreres i 339 forskjellige disipliner, fordelt på 33 idretter. Vårt tips er at du fordyper deg i én eller to disipliner, og spiller hardt på dem. Dersom du gjør en grundig jobb kan du sitte på mer informasjon enn bookmakeren, og utnytte dette til din fordel. OL tipping
Spesielt interessant er det at det har blitt lagt til 18 nye disipliner, fra fem forskjellige idretter i 2020. Det betyr at bookien ikke har erfaring med å sette odds på disse disiplinene. Det byr på muligheter for den som er villig til å jobbe for det.

For mer informasjon om OL tipping bør du lese her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *