Beste bookmaker for OL

De fleste bookmakere kommer til å tilby odds på OL etter hvert som vi nærmer oss 2020, og enkelte tilbyr allerede odds på noen få marked. Spørsmålet er derfor ikke hvilken bookmaker som kommer til å tilby odds på OL, men hvilken er den beste bookmaker for OL?

Hvordan velge bookmaker

Det er en rekke faktorer man må ta hensyn til når man velger en bookmaker. De viktigste er:

 • God odds
 • Bra utvalg
 • Norske innskuddsmetoder
 • Pålitelighet

God odds

Med god odds mener vi altså høy odds. Det er alltid lurt å være prisbevist, og det gjelder også når man skal plassere en tippekupong. Hvis en bookmaker gir 2,0 i odds, mens en annen bookmaker gir 2,05 i odds på samme utfall så velger du selvsagt den bookmakeren som gir best odds. God odds er altså særdeles viktig for å avgjøre hva som er beste bookmaker for OL.

Bra utvalg

God odds i seg selv er ikke nok for å finne beste bookmaker for OL. Det er også viktig at bookien har et godt utvalg av odds. Desto større utvalg bookien har derto mer sannsynlig er det at du finner et godt spill.

Norske innskuddsmetoder

Hvis det skal være håp om profitt er du helt avhengig av å kunne gjøre innskudd og uttak. Det er veldig få bookmakere som godtar innskudd fra norske bankkort eller bankoverføring fra norske bankkontoer.

Pålitelighet

Styr unna ukjente bookmakere. Dersom du skulle være heldig og vinne stort må du kunne stole på at gevinsten din blir utbetalt.

Beste bookmaker for OL

Basert på faktorene ovenfor rangerer vi beste bookmaker for OL:

 1. Sportaza
 2. ComeOn
 3. CoolBet
 4. MrGreen
 5. LeoVegas
 6. NordicBet
 7. Betsson
 8. Betsafe

Sportaza er altså vårt førstevalg når det kommer til odds på OL. Dette er en helt ny bookmaker på nett som gir deg 100% mer å spille med opptil 2100 kroner på ditt første innskudd. Her finner du odds på de fleste OL Grener, og du kan trygt sette inn penger med norske visakort. Uttak skjer kjapt og enkelt til norsk bankkonto.

Hent din innskuddsbonus nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *