Oddsbonus OL

Oddsbonus OL: Hvis du vil spille odds på OL så bør du sette deg inn i hvordan oddsbonuser fungerer. Enkelte oddsbonuser som blir tilbudt til norske oddsspillere er veldig generøse, så du kaster penger ut av vinduet hvis du ikke benytter deg av dem. Ikke alle oddsbonuser er like gode, så vi skal her se nærmere på hvilke faktorer du bør se på.

Er det lurt å bruke oddsbonuser?

Kort sagt, ja.

Det lengre svaret er at det kommer an på en rekke faktorer. Enkelte tilbud er selvsagt bedre enn andre. Disse faktorene er i hovedsak:

• Hvor mye må penger må du sette inn
• Hvor mye får du i bonus
• Hva er omsetningskravet
• Hvilke begrensninger gjelder

Forskjellige typer oddsbonuser

Match bonus
Den vanligste formen for oddsbonus er en såkalt match bonus, som ofte blir reklamert som f.eks. 100% oddsbonus opptil 2000 kr. I dette eksempelet så må du sette inn 2000 kr for å få 2000 kr i oddsbonus, slik at du totalt har 4000 kr å spille odds med. Beløpet og prosentsatsen varierer fra bookie til bookie, men dette er det vanligste velkomsttilbudet hos norske bookies.

Fast bonus
Dette er en type oddsbonus hvor du får et gitt beløp ekstra, uansett hvor mye du setter inn. Enkelte bookies har i senere tid begynt å gi 500 kr gratis til alle nye oddsspillere som setter inn minst 100 kr. Prosentmessig så er dette selvsagt meget bra, men for seriøse oddsspillere som satser mye penger så er ikke dette nødvendigvis bra.

Gratisspill
Gratisspill er ikke så veldig forskjellig fra match bonus. Den største forskjellen er at et gratisspill er verdt en gitt sum, uavhengig av hvor mye penger du setter inn. Det er som oftest også begrensninger på hva du kan bruke pengene på. Et eksempel på dette er at du får et gratisspill verdt 300 kr som må brukes på tennis. Kampanjer med gratisspill består ofte av flere gratisspill, hvor du kan komme tilbake hver uke og plassere et nytt gratisspill.

Vi ser altså at forskjellige typer oddsbonuser passer forskjellige typer oddsspillere.

Bedre odds
Dette er en sjelden form for oddsbonus, dessverre. Vi sier dessverre siden dette er den beste formen for oddsbonus du kan få. Denne formen for oddsbonus gir deg ingen ekstra penger å spille med, men gir deg typisk dobbelt så god odds på tippekupongen din. Det vil si at en tippekupong med 2,0 i odds blir oppgradert til 3,0 i odds, slik at gevinsten blir dobbelt så stor.

Bedre odds er den beste formen for oddsbonus som finnes.

Match bonus er best for spillere som satser store summer, fast bonus er best for spillere som satser lave summer, mens gratisspill vanligsvis ikke er så bra. Det kommer helt an på vilkårene, så les den lille skriften.

Omsetningskrav på oddsbonus

De aller fleste oddsbonuser har omsetningskrav, selv om det finnes unntak der også. Et omsetningskrav er nødvendig for de fleste oddsbonuser. Det er logisk om du tenker over det. Hvis det ikke hadde vært noen krav til en oddsbonus så kunne du satt inn 2000 kr og tatt ut 4000 kr umiddelbart. Det ville vært katastrofe for et hvert selskap og ville ledet til en garantert konkurs. Bookmakere er smarte folk som innser at dette må balanseres slik at det blir rettferdig for begge parter.

Et omsetningskrav gjør at du er nødt til å spille flere tippekuponger før det er mulig å gjøre uttak.

Ofte betyr det at du må plassere f.eks. 5 tippekuponger med minimum 1,40 i odds før du kan gjøre uttak. Vilkårene varierer fra bookie til bookie, så det er lurt å sjekke de konkrete vilkårene til bookien du vil bruke.

Vi anbefaler kun bookies med vilkår som vi oppfatter som rettferdige. Hva som oppfattes som rettferdig er subjektivt, så vi kan ikke garantere at du er enig med oss, men vi sørger for at vi alltid er enige innad i redaksjonen. Teamet bak OlympiskeLeker.com har svært lang erfaring i oddsbranjsen, så vi er ganske sikre på at vi har mer rett enn feil på denne fronten.

Oddsbonus OL

Oddsbonus OL
Det er ingen spesifikk sjanger for oddsbonus OL. Det er vanlige oddsbonuser som gjelder også for OL, som beskrevet ovenfor. Det er likevel mulig at det kommer spesialtilbud for norske spillere i forkant av OL.

Det er gjerne sånn at det ikke er noe poeng i å finne opp hjulet på nytt, så vi tviler på at spesielle OL oddsbonuser blir populært. Det du trenger for å spille odds på OL med gode resultater er en match bonus eller bedre odds, og det er allerede tilgjengelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *