Hovland kjemper i toppen

Viktor Hovland fikk en suveren start på den første runden av OL i Golf 2020. Til slutt endte han opp 3 under par og totalt 5 slag bak Sepp Straka fra Østerrike. Den første runden var preget av dramatikk og en Hovland som storspilte de første 16 hullene.

Slurv på de to siste hullene gjorde at nordmannen ikke er fornøyd med eget spill, enda han kjemper i toppen og det gjenstår to runder. Akkurat nå er Viktor Hovland på delt 12. plass.

Første runde i Golf Tokyo OL 2020 ble også preget av et uvær, som gjorde at turneringen ble satt på pause i to timer. Ved en slik hendelse er det utrolig vanskelig å komme tilbake i flyten som var før turneringen ble avbrutt. At Viktor Hovland fortsatt har en sjanse til å kjempe om seier i Tokyo er det ingen tvil om. Vi gleder oss til runde to.

Viktor Hovland fortsatt gullkandidat i OL 2020

Vi skrev før OL startet at Viktor Hovland er en gullmedalje kandidat, og det beviste han i natt. Det er to runder igjen, og selv om det kan virke som 5 slag er mye opp til teten er marginene i Golf små. Det er ikke tvil om at resultatlisten vil endre seg drastisk fram til det skal kåres en vinner av OL 2020 i Tokyo,

Hovland viser en høy internasjonal klasse på spillet sitt, og det virker som formen sitter godt. Neste runde spilles allerede i natt. Hvis du vil følge nordmannen må du holde deg våken fra 01.14 i natt og utover. Med andre ord kan det være greit å holde morgendagen fri til å sove ut.