Oddstips Tokyo OL 2020

Bookmakerne har allerede startet å produsere odds for OL 2020, som arrangeres i Tokyo i Juli 2021 på grunn av Covidpandemien. I skrivende stund har de fleste norske spillsider odds tilgjengelig på de første arrangementene for Tokyo 2020, som Baseball, Skyting, Fotball, Håndball, Softball og Svømming.

Vi gleder oss enormt til å følge Olympiske Leker på nært hold i år, enda det blir uten publikum. Vårt Team består av spesialister på følgende idretter: Håndball, Golf og Tennis. Vår jobb under OL 2020 blir å finne de beste spillobjektene som vi mener det fins verdi i å spille på. Vi kommer ikke til å komme med oddstips hver eneste dag under Tokyo 2020, men kun når vi mener det er et verdifullt spill.

Hvordan våre Oddstips Tokyo 2020 funker:

Vi bruker et unitssystem, der 10 er maks innsats. Et vanlig verdispill vil mest sannsynligvis ligge mellom 3-4 units, og er spillet med over 5 units i innsats vil det være et spill vi mener er ekstra verdifullt. Hva en unit er verdt er helt individuelt, og du må selv passe på at du ikke spiller for mer enn hva du har råd til å tape.

Det er også viktig å merke seg at tipping på OL 2020 er forbundet med risiko, og du må være forberedt på å tape pengene du satser. Vi står på ingen måte ansvarlig for eventuelle tap, og vi oppfordrer til ansvarsfullt spill. En god hovedregel er å alltid regne med å tape innsatsen, på den måten vil du ikke få deg noen kjedelige overraskelser.

Når vi publiserer våre oddstips OL 2020 vil vi komme med en begrunnelse for spillet, og en analyse som kommer fram til en beslutning. I golf vil dette mest sannsynligvis være H2H spill, hvor spillet avgjøres av om en spiller slår den andre spilleren i den gitte runden.

Hvilke Bookmakere bruker vi under OL 2020?

Det finnes et godt utvalg bookmakere som har odds på OL i Tokyo, Norsk Tipping er kanskje den mest kjente aktøren – men det er ikke dermed sagt at de alltid er best på odds. Vår erfaring er at bookmakere på nett ofte har bedre odds, og er trygge alternativ til Norsk Tipping.

Vi vil komme med tips der vi finner best odds, og det er ofte der marginene ligger for å gjøre et spill verdifullt eller ikke. Vi opererer med desimalodds, eksempelvis: 1.80, 1.90 og 2.00. Hvor en odds på 2.00 vil gi deg dobbelt tilbake. Satser du 1000 kroner på odds 2.00 vinner vil du få utbetalt 2000 kroner.

Kommersielle samarbeid:


Vi må samtidig informere om at vi har kommersielle samarbeid med noen bookmakere på nett, som gjør at vi tjener en fastsatt sum for hver kunde som åpner en konto via våre nettsider og gjør sitt første innskudd. Dette vil ikke påvirke våre oddstips, det er rett og slett basert på best odds.

Et eksempel på en slik bookmaker er ComeOn, som gir deg 500% ekstra å spille med på ditt første innskudd. Sett inn 100 kroner, spill med 600 kroner. Klikk her!

Hvor publiseres Oddstips på Tokyo OL?

Vi kommer til å publisere oddstips under «Nyheter«, så sørg for å legge til dette som et bokmerke og sjekk daglig for å ikke gå glipp av oddstips. Vi gleder oss til å komme i gang, og håper vi kan bidra til at feriekassen vokser litt under denne idrettsfesten.